• Klantenbeoordeling 9.4/10
  • Cursus Laadpalen
  • Cursus Zonnepanelen
  • Certificaat na de Cursus
  • Klantenservice ma t/m vr | 10:00 t/m 16:00
  • Klantenbeoordeling 9.4/10
  • Cursus Laadpalen
  • Cursus Zonnepanelen
  • Certificaat na de Cursus
  • Klantenservice ma t/m vr | 10:00 t/m 16:00

Volgens onze tests de beste Elektrische Boilers met een zuinige verbruik

Installatie: Nadat uw order is geplaatst nemen wij contact met u op om de boiler te komen installeren.


Actie is Reactie

Wanneer u kiest voor een Elektrische boiler van Opeco + Installatie, dan kunt u profiteren van een gratis Elektrische deken voor 2 personen t.w.v. € 169,00. Onze installateur neemt uw cadeau mee met de kleur naar uw keuze op de dag van de installatie. Daarnaast is er tijdelijk korting op de Boilers & krijgt u 1 jaar GRATIS onderhoudsservice. Benieuwd wat u gaat betalen voor een Elektrische boiler + Installatie? Vraag dan nu een offerte op!


Op zoek naar de beste Elektrische Boiler die ook weinig verbruikt?

Met de Elektrische boilers die wij zorgvuldig hebben uitgekozen krijg je warm water in huis en bespaar je nog veel op je verbruikskosten. Bovendien zijn er geen gasaansluitingen, schoorsteenaansluitingen en andere omslachtige installaties nodig. Alleen een stopcontact en wateraansluiting.

De moderne manier van water verwarmen is natuurlijk elektriciteit. Elektrische boilers hebben vele voordelen ten opzichte van traditionele methoden om water te verwarmen. Zo zijn elektrische boilers veel veiliger en hebben ze veel minder aansluitingen en afvoeren nodig dan ouderwetse gasinstallaties.

Een elektrische boiler kopen is voor iedereen een echte aanrader, zeker als vervanging van uw huidige boiler. Het kost weinig en kan je op de lange termijn veel geld besparen. Natuurlijk doe je iets goeds voor de wereld om je heen.

Wilt u ook overstappen op een elektrische boiler? Of heb je er al een en ben je op zoek naar een grotere, nieuwere of gewoon de beste elektrische doorstroomverwarmer, dan ben je bij Opeco.nl op het juiste adres. Wij kunnen de installaties voor u uitvoeren en geven u hierbij ook nog 1 jaar gratis onderhoudsservice & 2 jaar garantie.

De DAT-Sauter keukenboiler 10 liter is als beste keukenboiler getest.

Met keukenboiler heb je altijd meteen warm water in de keuken. Je hoeft niet te wachten tot het van elders in huis uit de combiketel wordt aangevoerd. Dat scheelt niet alleen tijd maar ook energie en dus geld. De DAT-Sauter keukenboiler 10 liter is getest als beste keukenboiler door Opeco.

Met de DAT-Sauter keukenboiler zeg je vaarwel tegen lange wachttijden in jouw keuken. Jouw warme water hoeft namelijk geen lange weg meer af te leggen en stroomt direct uit jouw keukenkraan. Je maakt zo'n 30 tot 40 keer per dag gebruik van de warme kraan in jouw keuken. Door de boiler in een keukenkastje te plaatsen, houd je water en energieverlies tegen en kan jij direct genieten van warm water uit jouw keukenkraan.

Elektrische boiler of Airco's installeren: Het installeren van een elektrische boiler of Airco kost gemiddeld tussen €500,- en €2.600,-. Deze prijs is inclusief materiaal en arbeid.

Neem voor een offerte contact met ons op.

Wil je zeker zijn dat je de beste elektrische boiler uitkiest voor jouw situatie en kom je er niet uit? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen gepast advies op maat geven.