• Klantenbeoordeling 9.4/10
  • Cursus Laadpalen
  • Cursus Zonnepanelen
  • Certificaat na de Cursus
  • Klantenservice ma t/m vr | 10:00 t/m 16:00
  • Klantenbeoordeling 9.4/10
  • Cursus Laadpalen
  • Cursus Zonnepanelen
  • Certificaat na de Cursus
  • Klantenservice ma t/m vr | 10:00 t/m 16:00

Slimme Elektrische Kachel met App en touchscreen

€ 349,00
-14%
€ 299,00
incl. btw, excl. levering
Voorraad laag
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving

Wil jij de energiekosten laag houden terwijl je geniet van een aangenaam, warm huis? Dan is de Opeco Elektrische Kachel precies wat jij nodig hebt deze winter. Lees snel verder en kom er achter waarom steeds meer mensen kiezen voor onze elektrische kachel.

Besparen op je energierekening wordt simpel. Met een maximaal vermogen van 2000W maak jij je geen zorgen om hoog verbruik en geniet jij alsnog van een warme winterdag binnenshuis. Dankzij de slimme functie kan je hem op automatisch of op afstand in- en uitschakelen, tijdsplanningen maken, het verbruik regelen en nog veel meer.


Geschikt voor elk huishouden – of je nu een klein appartement hebt of een grote woonkamer: de Opeco Elektrische Kachel krijgt elke ruimte lekker warm. En dat op een hele duurzame manier.

100% veilig in gebruik – met het kinderslot, de overheat protection en stevige design garandeer jij jezelf van optimale veiligheid in huis. Maak je maar geen zorgen over je trouwe viervoeter.

Slim omgaan met energie - download de gratis app op je telefoon en gebruik de kachel zelfs op afstand of automatiseer deze. Zet hem alvast aan voordat je richting huis gaat, laat hem automatisch in- of uitschakelen op vaste tijdstippen, of op specifieke temperaturen.

Past in elke kamer – hang de Opeco Elektrische Kachel op aan de muur of zet hem neer op de grond.


Eenvoudig in gebruik

Op dit moment wil bijna iedereen besparen op de torenhoge energiekosten. Wij van Opeco begrijpen dit en hebben daarom de gebruikersvriendelijke elektrische kachel ontworpen. Met één enkele druk op de knop staat de kachel aan en heb jij binnen enkele minuten een verwarmde kamer.


Ook te bedienen via een app

Wat onze elektrische kachel uniek maakt ten opzichte van andere merken is dat deze te bedienen is met een app via je telefoon. Handig voor als je bijna thuis bent van het werk en je alvast de kachel wilt aanzetten. Of hem juist automatisch laten uitschakelen op een bepaalde tijd. Handmatig bedienen kan natuurlijk ook via het LED aanraakscherm!


Uniek en luxe design

Radiatoren zijn niet de mooiste ‘meubels’ in huis. Gelukkig heeft de Opeco Elektrische Kachel een luxe en hoogglanzende uitstraling waardoor hij prachtig staat bij elk interieur.


Eigenschappen van de Looki Elektrische Kachel

Materiaal: Gehard glas

Tempraturen: 5-50 °C

Verbruik: 2000W


Productveiligheid

Wij geloven in de kwaliteit van onze producten en streven naar de hoogste productveiligheid voor onze klanten. Onze producten zijn daarom voorzien van een CE-markering en zijn daarmee door de strenge, Europese keuringen gekomen. Dit product is daarom helemaal veilig in gebruik.